DIFF Dance Centre

Beheren en optimaliseren
Google Ads campagnes
en SEO-strategie

DIFF Dance Centre is de grootste dansschool voor Zwolle en omstreken.

DIFF Dance Centre bestaat inmiddels 44 jaar en is de laatste decennia ontwikkeld tot een toonaangevende dansschool met veel ruimte voor recreatie en talentontwikkeling. Vanaf het begin biedt de dansschool (bijna) alle disciplines, van klassiek ballet tot breakdance en van peuterdans tot senioren Zumba.

De laatste jaren heef DIFF met name de nadruk gelegd op het inrichten van de hiphop en jazzdance wedstrijdteams, en het ontwikkelen van de Vooropleiding Dans en het investeren in partnerschappen met diverse onderwijsinstellingen.

De uitdaging:

Voordat wij in beeld kwamen bestond de mediamix uit traditionele middelen zoals buitenreclame en advertenties. Dit zijn prima kanalen voor het genereren van bereik en naamsbekendheid. De potentie zat juist lager in de funnel. Mensen die zelf al pro-actief op zoek zijn naar een danscursus of dansschool. Dit heeft ertoe geleidt dat we Google Ads en een SEO-strategie zijn gaan uitrollen. Met het toevoegen van deze kanalen was de totale mediamix beter in balans en dit zagen we ook direct terug in de positieve resultaten en ROI.

 

Wil je samen met ons ook bouwen aan een succesverhaal? Maak nu vrijblijvend een kennismakingsafspraak.

Resultaten

%

Meer proefles- en cursus inschrijvingen uit Google Ads

%

Verbetering van de conversieratio op de website

%

Meer website bezoekers via SEO

Meer weten over de Funnel aanpak?

We vertellen je er graag meer over.