Webshop beginnen

Webshop laten maken,
betaalbaar en snel

Hoogste tijd voor een webshop? Desnoods met een lokale focus en zelf bezorgen!

Nu een webwinkel beginnen?

Is dit het moment om een webshop te beginnen? De Corona-lockdown is enorm ingrijpend en veel ondernemers hebben nu een webwinkel nodig. In deze tijd is investeren echter moeilijk. Daarom bieden een betaalbare webshop aan, die kwalitatief goed is en waar je zelf veel in kunt doen.

Webshop beginnen tips: lokale focus en zelf bezorgen

De lockdown dwingt zowel winkels als consumenten om online te gaan en soms creatief te zijn. We adviseren ondernemers die een webshop starten om vooral klein te beginnen.

Zorg voor een basis productaanbod, focus je op lokale consumenten en bezorg zelf de aankopen zolang de winkels gesloten zijn.


Hoe gaat een Webshop laten maken?

Met jouw input gaan we aan de slag en zorgen we dat er zo snel mogelijk een kwalitatief goede webshop voor je klaar staat, helemaal in je eigen huisstijl en de benodigde betaalopties zoals iDEAL, PayPal en creditcard. Je hoeft daarna alleen nog maar de webshop op te vullen met je producten en de webwinkel kan online. Vervolgens kun je aan de slag met het onder de aandacht brengen van de webwinkel bij (nieuwe) klanten.

Het beheersysteem van de webshop (content management systeem), geeft je de mogelijkheid om op elk moment zelf aanpassingen te doen aan je webshop.

Hoeveel kost een Webshop laten maken?

In deze bijzondere tijden van Covid-19 en gesloten winkels zit je niet op hoge investeringen te wachten. Daarom hebben we een scherpe instapprijs voor de webwinkel van € 495,- i.c.m. een abonnement van € 54,50 per maand. Hiervoor krijg je een kwalitatief goede webwinkel in je eigen huisstijl, inclusief instructie, webhosting en technisch onderhoud. De webwinkel wordt gebouwd door onze vaste gespecialiseerde webshop bouwer.

Hoe krijgen we de webshop hoog in Google?

Google is de belangrijkste online plek om nieuwe en bestaande klanten te werven. Goed zichtbaar worden in Google gaat niet vanzelf, in ieder geval niet als er concurrentie is. We zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van webshops (websites) voor zoekmachines zoals Google. Dit doen we door de website goed in te stellen qua techniek, inhoud en link-autoriteit. Dit heet Zoekmachine optimalisatie, doorgaans afgekort als SEO.

De basis-instellingen van SEO zijn niet ingegrepen bij de prijs van de webshop. Voor de SEO basics, inclusief een basic zoektermenonderzoek, dien je rekening te houden met een investering van €595.

Wil je meer weten over ons Webshop-aanbod?

Of heb je geen tijd te verliezen? Neem dan gerust direct contact met ons op. Wij zorgen samen met jou dat je webshop zo snel mogelijk online staat. Je kunt ook bellen of WhatsAppen. Het nummer is 0626334919.

Display Advertising Funnel Optimizers

Door SEO maken we je webshop ook goed vindbaar in Google!

“Circa 80% van de mensen met een oriëntatie- of koopintentie gebruiken Google om informatie in te winnen.”

Meer weten over de Funnel aanpak?

We vertellen je er graag meer over.