Home » Online marketing diensten – Oud » Display Advertising

Display Advertising: Bereik een groot publiek of specifieke doelgroepen

Display advertising is het online instrument voor het bereiken van een groot publiek of juist specifieke doelgroepen. Met display advertising, ook wel bekend als display marketing, vergroot je de naamsbekendheid van een merk, product of dienst, genereer je meer website bezoeken en verhoog je het aantal leads of aankopen. Ook overtuigd dat je via display advertising nieuwe potentiële klanten kan aantrekken? Wij helpen u graag.

Wat is display advertising?

Bij display advertising wordt gebruik gemaakt van beeldadvertenties en video’s. Deze advertenties zijn zichtbaar op websites en sociale netwerken die je doelgroep bezoekt. Deze wijze van adverteren past uitstekend bij een customer journey benadering. Dit komt omdat display advertenties in meerdere fases van de customer journey ingezet wordt. Zowel in de awareness fase als in de aankoopfase is display advertising zeer waardevol. Dit is afhankelijk van je doelstelling.

De mogelijkheden van display advertising worden steeds groter. Als adverteerder krijg je steeds meer opties om specifieke doelgroepen te benaderen op vooraf geselecteerde websites of platformen. Display advertenties worden vertoond op verschillende apparaten zoals desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Onze aanpak en visie op display advertising

Display advertising gaat een steeds belangrijkere rol vervullen in de customer journey. Consumenten besteden steeds meer tijd aan online media op verschillende apparaten en dat biedt kansen. Op basis van klantprofielen verzorgen wij display campagnes met een relevante boodschap, op de beste plek en juist fase in de customer journey.

Doelstellingen bepalen

Een succesvolle display campagne uitrollen begint bij het bepalen van doestellingen. Een display campagne kan namelijk in elke fase van de customer journey worden ingezet.

Opstellen display strategie

Vanuit je doelstellingen adviseren we jou over een display strategie. We overleggen waar we display banners gaan uitrollen en welke boodschap het beste aansluit. Vervolgens gaan we bepalen hoe we de resultaten meetbaar maken. Dit is afhankelijk van de customer journey fase waarin de campagne draait.

Uitrollen display campagnes

Het maken van aansprekende advertentiebanners is belangrijk voordat de display campagne uitgerold kan worden. Wij hebben ruime ervaring in de creatie van display materiaal. Na de creatie van de banners worden de display campagnes opgezet en uitgerold. De gecreëerde banners worden continu getest en geoptimaliseerd.

Vrijblijvend kennismaken?

Als SEA specialist hebben wij jarenlange ervaring in het opzetten, beheren en optimaliseren van SEA campagnes. Wil je meer weten over zoekmachine adverteren (SEA) van Funnel Optimzers en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Martijn Visser via 06 26 33 4919 of stuur een e-mail naar info@funneloptimizers.nl.